welkom over ons | nieuws | dagindeling | fotogalerij | vakantiedagen | testimonials | winkel
 
Testimonials

U twijfelt nog? Hier vindt u alvast enkele getuigenissen van de ouders!

Een woordje van Ann en Marco
Leuke eerste schooldag voor Lennert

Helaba,


Lennert zijn eerste schooldag is heel goed verlopen : enthousiast en maar even gehuild.
Dit heeft hij ook te danken aan jullie : zoveel geleerd bij jullie dat het nu precies vanzelf gaat.
Voor de mama en papa was het iets moeilijker maar hebben er wel veel deugd aan hem zo te zien genieten.
Groetjes aan iedereen !
Lennert,Ann en Marco
Een bedanking van Jimmy, Cindy en Lenn
Lenn gaat naar de kleuterklas


Een terugblik op het Peuterpaleisje,
 
 
Op 1 september gaat ons zoontje Lenn naar de kleuterschool en zal hij doorgroeien van peuter tot kleuter.
 
2,5 jaar geleden kozen wij voor het Peuterpaleisje omwille van de enthousiaste tandem Phyllis en Marjan. Ondanks hun jonge leeftijd toonden zij de nodige verantwoordelijkheid voor hun ‘kindjes’. De familiale omkadering met ‘Oja’ en ‘tante Paul’ hebben wij ervaren als een extra troef.
 
Nu de verhuisperikelen achter de rug zijn, staat iedere dag een uitgebreid team met Catherine, Elke en Bieke klaar om de kindjes een leuke dag te bezorgen. Als ouders van Lenn hebben wij dag na dag mogen vaststellen dat hij het naar zijn zin had in het Peuterpaleisje hetgeen ons tevreden stemde.
 
Wij wensen alle medewerkers van het Peuterpaleisje te bedanken.
 
 
Jimmy, Cindy en Lenn
De gulle lach van marjan en de kapoene streken van Phyllis
Maddy en Koen trotse ouders van jef en jullie hebben  een tekstje geschreven over onze crèche. we laten het jullie graag lezen.

April 2008, verhuis naar Puurs… We kennen niets of niemand in de streek en moeten een schooltje en
naschoolse opvang vinden voor Jef (toen bijna 4) en een crèche voor Julie (toen nog geen jaar).
Na een paar crèches gezien te hebben was de keuze voor het Peuterpaleisje heel  snel gemaakt…
Gelukkig was er plaats! We hebben het ons nog geen moment beklaagd en Julie evenmin.
’s Morgens gaat ons prinsesje iedere dag met plezier naar het Peuterpaleisje.
’s Avonds brengt ze de gulle lach van Marjan mee naar huis … en de kapoenenstreken van Phyllis   ;-))))
papa koen samen met jef en julie

Elke en Peter bevestigen hun vertrouwen
Elke en Peter, ouders van ferre hebben voor ons een tekst geschreven over de crèche.
Wij laten jullie graag meegenieten van hun tekstje.


Mijn echtgenoot en ik zijn beide zelfstandig en moeten iedere avond tot half 7 werken. Het was dan ook niet zo evident om voor onze kleine Ferre een kinderopvang te vinden waar hij na 18.00u ook nog terecht kon. Na eens goed rondgehoord te hebben zijn we bij Phyllis in het Peuterpaleisje terecht gekomen. Als 'mama' is het toch wel een beangstigend om je kleine spruit in handen te geven van iemand anders, maar na een rondleiding en gesprek met Phyllis was ik er toch al geruster in. Ferre is in augustus 2008 naar het peuterpaleisje beginnen gaan en hij gaat nu steeds met een big smile iedere morgen naar "de kindjes". Eens we daar zijn heeft hij alleen maar oog voor Marjan, Phyllis en zijn speelkameraadjes, dus ben ik als mama super gerust dat mijn kleine bandiet in goede handen is. Dankzij het heen- en weerschriftje worden we ook perfect op de hoogte gehouden van wat kindjes eten, welke activiteiten ze gedaan hebben en hoe lang Ferre geslapen heeft. Ik kan alle (toekomstige) mama's en papa's het peuterpaleisje echt aanraden!

Groetjes
Elke, Peter en Ferre
Mama en papa van ferre

Bedanking van de mama en papa van Chiara
Chiara is sinds 1 spetember naar school. Haar mama annelies heeft ons nog een mailtje gestuurd als bedanking. Dit mooie berichtje delen we graag met jullie.

Dag Phyllis,
 
Eerst en vooral nog eens heel hard bedankt voor alles. Je bent echt iemand uit de duizend hoe jij voor Chiara gezorgd hebt en haar vanalles hebt geleerd ! Niet alleen Chiara zal je missen, maar wij ook ! Ik kan andere ouders alleen maar aanraden om voor u te kiezen, ze gaan het zich nooit beklagen. Ik ben blij dat we 3 jaar geleden uw pad gekruist hebben.
 
Merci ook voor het prachtige fotoboek. 't Zijn mooie herinneringen aan een prachtige tijd.


Dikke knuffel
 
Annelies
Bedanking van de mama en papa van Chiara

Noortje haar eerste dag op school!

Noortje haar ouders geven een eerste reactie na haar eerste dagje school!Voor het eerst heel lang geleden nog eens gehoord ,Een schoolbel. In een rijtje hand in hand kwam ze op ons af, ze is zooooo trots dat ze nu naar schooltje mag, Noortje  zei dat ze een lieve Juf heeft en dat het het erg leuk was geweest, na haar middagmaal vroeg ze zelfs of ze terug naar haar schooltje mocht, terwijl ze in haar oogjes wreef. Super !!!
 
Deze namiddag vroeg ze achter jullie, dus je ziet, onze kleine meid (voor ons toch) voor haar "al grote meid" mist jullie ook hard !!!

Groetjes Sophie & Co
Vrienden voor het leven
Ouders van Vincent reageren spontaan

Cathérine en Jan, ouders van Vincent Sys stuurden ons een briefje, nadat Vincent zijn laatste dag in het KDV doorbracht.
Een aangename verrassing die we graag met jullie delen.

Met dank voor de hulp die we van jullie hebben gehad, hulp die niet alleen professioneel en efficiënt was, maar steeds toegewijd en met charisma en goed humeur.
Nog veel succes met de opbouw van het nieuwe Peuterpaleisje en indien jullie onze hulp eens nodig hebben, geef ons een sein.

We'll miss you all

Jan, Cathérine, Laurens, Tom en Vincent.
 
Het Peuterteam
  
Stagebegeleiding - een spontane reactie
Peuterpaleisje helpt mee aan opleiding kinderverzorgsters in Klein Brabant.

 

 

NAAM: Heymans Debbie

E-MAIL: giegeltrien007@hotmail.com

TELEFOON:

STRAAT: jan van droogenbroeckstraat 53

GEMEENTE: 2890 sint-amands

----------- BEGIN BERICHT -----------

Hoi hoi!

Hoe is het daar in de tofste stage plaats waar ik ooit ben geweest? Ik heb gezien op de site en in het echt!! dat jullie gaan UITBREIDEN!!! Het gaat heeeel mooi worden!

Hoe zit het daar met de kids? En ook vooral met jullie? Hier bij mij, goed. Ik woon nu in Oostende en doe daar nu stage bij kindjes enzo. Het is daar niet zoals hier... jammer eigelijk.

Ik wil jullie vooral nog eens super veel bedanken voor de ervaring die ik bij jullie heb mogen opdoen! Jullie, de kids,... alles heeft meegewerkt aan de verzorgende persoon die ik nu ben!!

BEDANKT voor alles, en jullie doen het SUPER goed!!! De kids kunnen niet beter zitten dan bij jullie! Zeker met alle vooruitzichten!

Tot hoors/ ziens! En het gaat jullie goed!!!

vriendelijke groeten

Heymans Debbie

0479/72.30.36

----------- EINDE BERICHT -----------

Papa en mama van Tibo en Axel bevestigen vertrouwen

Voor ons, ouders van twee flinke rakkers , was de keuze tussen kinderopvang en een onthaalmoeder snel gemaakt.  Hoewel de keuze voor een lieve onthaalmoeder natuurlijk ook voordelen heeft, gingen we resoluut op zoek naar een kribbe  waar ons zoontje Axel  goed verzorgd zou worden én zich zou kunnen uitleven met leeftijdsgenootjes. We hadden immers  reeds goede ervaringen met de kribbe waar ons oudste zoontje Tibo 2 jaar verbleef. Om praktische redenen zochten we echte r kinderopvang dichter bij huis. Maar dat bleek minder evident dan gedacht! En dan plots, als een geschenk uit de hemel bleek er een plaatsje vrij te komen in het Peuterpaleisje: dichtbij huis, flexibel, netjes, gezellig, voldoende ruimte om te spelen en vooral de spontane ontvangst door Phyllis en Marjan deden ons niet lang twijfelen. 

Nu zijn we een jaar later en Axel, dat piepkleine baby’tje van toen,  heeft zich nu ontpopt tot een levendige en grappige peuter. Hij voelt zich hier duidelijk thuis. Als we de parking oprijden ’s morgens begint hij al te lachen en ’s avonds krijgen Marjan en Phyllis de nodige knuffels en kussen te verwerken. Hoewel we niet de indruk hebben dat die jongedames dat erg vinden…

Binnenkort wordt ons derde kindje geboren. Ik weet zeker dat ze met open armen zal ontvangen worden in het Peuterpaleisje. Want wat is er belangrijker voor mama en papa dan de kindjes met een gerust hart te kunnen achterlaten? 

Nathalie en Steven

Axel everaert